Blauwe schoonheid in Eemnes

In een prachtige woning, middenin een prachtige nieuwe wijk in Eemnes, woont een gezin. En hoewel ze hun huis al compleet naar eigen smaak ingericht hadden, miste er iets. De meubels hadden al op alle plekken gestaan, maar ze kwamen er niet helemaal uit. Ze wilden meer pit. Iets wat ook zeker bij het huis én het gezin past. Om nog meer ruimte te creëren zou er een stukje aangebouwd worden. Zo zouden er twee zitgelegenheden ontstaan in de woning. Een heerlijke tv-hoek waar je met zijn allen kan chillen én een heerlijke plek in het nieuwe aangebouwde gedeelte bij de haard. Beide met prachtig uitzicht naar buiten en voor de totale beleving kan de tv d.m.v. de tv-lift zo weggewerkt worden. Ik maakte voor hen een kleur- en indelingsadvies met hun geliefde kleur blauw/groen, inclusief pit! En dat is gelukt! Swipe voor het ontwerp én de foto's.




328 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven