Familiehuis - modern - kleur - opbergen - kinderhoek - Utrecht

Bijgewerkt: 18 sep 2019

Voor dit project was ik op bezoek bij een gezellig gezin met twee jonge kinderen in een rijtjeshuis van circa 6 jaar oud. Dit stel was er samen ingetrokken, hebben de basis helemaal op orde gebracht en toen, zoals het in zoveel huishoudens gaat, kwamen de kinderen en werd de inrichting op een lager pitje gezet. De wens was om hun stijlen samen te voegen (modern/landelijk met kleurrijke accenten), een mooi geheel te maken van de inrichting i.p.v. allemaal losse meubels en een plek voor de kinderen. Opbergruimte was ook zeer gewenst, maar je mocht wel zien dat er geleefd wordt, dus niet alles hoefde achter gesloten deuren.

Dus ben ik uitgegaan van een strakke, rustige basis met kleurrijke accenten. Ook heb ik alles onderverdeeld in functies, zodat het ook duidelijk is waar er wordt gegeten, gespeeld, tv gekeken e.d. In dit geval heb ik 2 indelingen gemaakt, om te laten zien welke veranderingen zij konden doorvoeren wanneer zij de indeling hetzelfde wenste te houden en wat er gebeurt met de ruimte wanneer je de indeling om zou gooien. Een leuke opdracht met tevreden opdrachtgevers! En daar is waar we het voor doen :)


Hieronder zie je het moodboard en daaronder de twee verschillende indelingen in een 3D impressie.













285 keer bekeken
 

©2019 by Studio 1984 Interieur & Design. Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Pinterest