Gerenoveerd jaren '60 familiehuis - Amersfoort

Voor een jong stel met twee kinderen mocht ik een mooi plan maken. Hun huis dateert uit de jaren '60 en de vorige bewoners hadden al behoorlijk wat aanpassingen gedaan, waaronder een uitbouw met een flinke raampartij, als een soort serre. Zelf hadden ze er al een nieuwe vloer in PVC vloer met betonlook ingelegd. De basis was netjes en strak. Maar ze vonden het lastig een gezellige eenheid te creëren. Omdat de indeling wel vast lag in deze woning, heb ik 2 adviezen gemaakt waarin ik vooral met kleur en materiaal gespeeld heb. Blauw/groene tinten bij het ene advies en neutrale en rozetinten bij het andere advies. Uiteindelijk hebben zij voor de blauw/groene variant gekozen, maar het andere ontwerp vond ik zelf ook zeer geslaagd en zal ik ook delen.




















130 keer bekeken
 

©2019 by Studio 1984 Interieur & Design. Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Pinterest