top of page

Het gezicht achter...

WhatsApp Image 2020-07-06 at 16.32.16 (1

Ik ben Vreneli (spreek uit als Vrènnulie, maar vraag het me gerust ;) ),
interieurontwerper en eigenaar van STUDIO1984 Interieur & Design.

Welkom op mijn site!

Mijn bedrijfsnaam verklapt mijn leeftijd, dus dat schept gelijk wat duidelijkheid ;). Samen met mijn man en onze drie kinderen, een hond en poes woon ik in het midden van het land. In Nieuwegein om precies te zijn, vlakbij Utrecht. 

Na jarenlang in een andere branche gewerkt te hebben, heb ik een aantal jaar geleden besloten het roer om te gooien en van mijn hobby mijn beroep te maken.

Bij de Interieuracademie heb ik in 2019 mijn diploma behaald en inmiddels heb ik al veel mensen mogen adviseren bij het ontwerp en/of inrichting van hun woning of onderneming.

De uiteenlopende vragen, verschillende projecten en mensen die ik mag helpen bij het creëren van een extra stukje comfort, rust en blijheid zorgen er elke dag voor dat ik met plezier en dankbaarheid aan het werk ga. 

Creëren, inspireren en transformeren 

​Mijn doel is om mensen samen te brengen, het hart van het (familie)huis creëren, waar liefde en herinneringen samenkomen. Want home is where the heart is, maar een stijlvol interieur maakt het plaatje compleet en geeft rust. 
Goed luisteren naar de klant en net even wat verder denken zorgt ervoor dat je verfrissende, maar geweldige oplossingen voor een heerlijk interieur. 

Klanten blij? Ik blij. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer informatie? Stuur me een e-mail, bel of stuur me een bericht via Whatsapp en dan plannen we online een kennismakingsgesprek in. 

Groetjes,

Vreneli Baan-Hoedeman, STUDIO1984 Interieur & Design 

"Een Stijlvol Interieur waarin Geleefd mag worden."

bottom of page