top of page

Het gezicht achter...

WhatsApp Image 2020-07-06 at 16.32.16 (1

Ik ben Vreneli (spreek uit als Vrènnulie, maar vraag het me gerust ;) ), interieurontwerper en eigenaar van
STUDIO1984 Interieur & Design.

Welkom op mijn site!

Mijn bedrijfsnaam verklapt mijn leeftijd, dus dat schept gelijk wat duidelijkheid ;). Samen met mijn man en onze drie kinderen, een hond en twee katten woon ik in het midden van het land. In Nieuwegein om precies te zijn, vlakbij Utrecht. 

Na jarenlang in een andere branche gewerkt te hebben, heb ik een aantal jaar geleden besloten het roer om te gooien en van mijn hobby mijn beroep te maken.

Inmiddels ben ik gediplomeerd Interieurstylist en adviseer ik particulieren en zakelijke klanten bij de inrichting van hun woning of bedrijf, zoals kantoor, horecagelegenheid of winkel.

De uiteenlopende vragen, verschillende projecten en mensen die ik mag helpen bij het creëren van een extra stukje comfort, rust en blijheid zorgen er elke dag voor dat ik met plezier en dankbaarheid aan het werk ga. 

​Mijn doel is om mensen samen te brengen, het gevoel te creëren dat hun huis ook hun thuis is of dat iedere werknemer zich op zijn of haar plek voelt. Goed luisteren naar de klant, tussen de regels doorlezen en net even wat verder denken zorgt ervoor dat je verfrissende, maar geweldige oplossingen kan bedenken die regelmatig simpeler zijn als in eerste instantie gedacht wordt.

Ik denk graag met je mee! 

Klanten blij? Ik blij. 

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor jou of jullie kan betekenen? Stuur me een mailtje, bel of stuur me een berichtje via Whatsapp en dan zie ik jullie snel!

Groetjes,

Vreneli Baan-Hoedeman, STUDIO1984 Interieur & Design 

"The Reflection of Your Soul, Created in Your Home"

bottom of page