top of page
chiela-studio1984-shootdag1sept-hogeresolutie-38.jpg

Veel gestelde vragen

Waarom zou ik een interieurstylist inhuren? 

Tegenwoordig beseft men zich steeds meer dat er best veel komt kijken bij het (her)inrichten van een woning. Niet alleen de (vaak hoge) kosten, maar ook de tijd en stress die het met zich meebrengt en dat naast alle dagelijkse verplichtingen.  Het zoeken naar inspiratie en het maken van keuzes kan ontzettend veel tijd in beslag nemen én geld kosten. Denk maar aan het gevoel dat "je iets mist" of er " iets niet klopt" en je daarom maar een nieuwe bijzettafel of stoel koopt. Pleisters op de wond noem ik dat. Als je al deze pleisters bij elkaar optelt kan dat ook flink in de papieren lopen. Wanneer je mij inhuurt, zal ik ervoor zorgen dat ik je heel wat tijd, stress en zorgen uit handen neem. Want ik maak een compleet plan waar jij je goed bij voelt en waar je daarna alleen nog maar mee aan de slag hoeft te gaan. Dit geeft je rust, scheelt tijd en ook zeker geld. Zie het als een investering in jezelf, je gezin en je huis waar je nog jaren op kunt teren. 

2

Hoe lang duurt het voordat het interieurontwerp klaar is?

Gemiddeld genomen kan een Totaal Interieuradvies binnen 8 - 12 weken opgeleverd worden. Dit hangt uiteraard af van meerdere zaken: hoe groot is het project, hoeveel aanpassingen moeten er gedaan worden, jouw én mijn agenda, hoe vlot de communicatie verloopt en zaken aangeleverd worden.. Het is goed om te weten dat je van mij bij de start van het project al wat data opties krijgt voor de tussenpresentatie. Na de tussenpresentatie plannen we de eindpresentatie. Zo weet je waar je aan toe bent ;) 

3

In welk stadium schakel ik jou in? 

Het liefst schakel je mij zo vroeg mogelijk in. Dit komt het hele proces ten goede! Mede ook door de doorlooptijd die een Interieuradvies met zich meebrengt (zie ook de vraag hierboven). Er komt behoorlijk wat kijken bij het ontwerpen van een interieurontwerp en is meer dan "een kleurtje op de muur" kiezen. In de praktijk blijkt echter dat men al in een wat verder stadium is en daardoor soms ook een bepaalde tijdsdruk hebben. Uiteindelijk is het mijn taak een interieur te creëren waarin persoonlijkheid, rust, eenheid en gezelligheid samenkomen. 

4

Kost het inhuren van een interieurontwerper veel geld?

Veel geld is natuurlijk relatief. Wat voor de één veel is, is voor de ander weinig. Maar om antwoord te geven op de vraag: het creëren van een interieurontwerp neemt veel tijd in beslag. En tijd kost geld. Omdat interieurstylist een vrij beroep is, merk je ook dat er veel verschil is in de tarieven. Hierin vind ik persoonlijk dat je het beste kunt kijken naar wie er bij jou aansluit qua gevoel, uitstraling, stijl en karakter dan enkel je keuze op een prijs te baseren. Het is nu eenmaal een luxe product en het geld wat je investeert zal het dubbel en dwars waard zijn. Lees ook eens recensies van een aantal van mijn klanten over hen ervaringen. 

Staat jouw vraag er niet bij of wil je meer informatie?

Neem dan contact met mij op via e-mail, telefoon of Whatsapp. 

bottom of page