top of page

Tarieven

Het maken van een interieurontwerp of het geven van interieuradvies is heel persoonlijk. Hoewel we in de basis altijd vrijwel altijd dezelfde stappen volgen (zie ook werkwijze), is de invulling van deze stappen heel persoonlijk, omdat geen interieur, geen proces en geen mens hetzelfde is. Ik kijk naar de behoeften en wensen en daarom is een interieuradvies ook zo uniek, persoonlijk, speciaal voor jullie*.  (*overal waar ik jullie zet kan ook jou geplaatst worden)

Een Interieurontwerp laten maken is een goede en duurzame investering voor je woning. STUDIO1984 richt zich dan ook voornamelijk op een Totaal Interieurontwerp. Dit kan zijn voor de Begane Grond, een keuken, badkamer, slaapkamer en zeker ook het hele huis. Om een mooi plan te maken dat echt werkt, werken we van a tot z. Je maakt geld vrij voor een goed interieuradvies, dan verdien je daar ook het beste voor te krijgen. En dat kan in mijn ogen niet half. 


Mocht je willen weten wat ik voor jullie  kan betekenen?  Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we al gauw helder krijgen wat ik voor jullie kan betekenen.

Prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

TOTAAL INTERIEURADVIES

Intakegesprek 
2x Moodboard
2x Voorstel indeling 2D en 3D beelden

Tussenpresentatie 

Meubelplan
Kleur- en materialenplan 
Verlichtingsplan
Productenlijst en kostenoverzicht
3D beelden en 3D Impressie

Eindpresentatie

€ 2895,- incl. BTW & reiskosten*

​De factuur wordt opgesplitst op in 2 delen.
Zo ontvang je een factuur na de tussentijdse presentatie en een factuur na de eindpresentatie. 

 

chiela-studio1984-13januari-hogeresolutie-18.jpg

INTERIEURADVIES OP MAAT

Wanneer je al een goede basis hebt en een Totaal Interieuradvies te uitgebreid voor je is óf je bent juist op zoek naar een uitgebreider advies (bijvoorbeeld voor meerdere ruimtes), dan ga ik graag met je in gesprek over de wensen en behoeften. Naar aanleiding hiervan maak ik een Offerte op Maat. 
 

Een Interieuradvies op Maat is vanaf

€ 999,- incl. BTW & reiskosten* 

chiela-studio1984-13januari-hogeresolutie-44.jpg

OVERIGE KOSTEN

Reiskosten:

*Binnen een straal van 20 km vanaf Nieuwegein reken ik geen reiskosten, daarbuiten reken ik € 0,36 per km

Parkeerkosten: 

Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de klant.

Image by Denys Striyeshyn

Een zakelijk interieuradvies heeft in principe dezelfde basis als een particulier interieuradvies: men heeft advies nodig bij de inrichting of het ontwerp van één of meerdere ruimtes en daar zijn wensen en eisen aan verbonden. Alleen heeft een zakelijk interieuradvies vaak een grotere omvang.

 

Daarom maak ik altijd een advies op maat n.a.v. een intakegesprek en werk ik op basis van uurtarief, wat vooraf geoffreerd wordt, tenzij anders besproken.  

chiela-studio1984-shootdag1sept-hogeresolutie-66.jpg

ZAKELIJK ADVIES

bottom of page