top of page
Sprankelend_fotografie_official_Studio1984personalbranding-63.JPG

Werkwijze

Met een pakket weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Binnen de verschillende elementen in het pakket zal de uitvoering aangepast worden aan de behoefte. Denk je dat een Totaal Interieuradvies te uitgebreid is óf juist niet toereikend voor jullie wensen?
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Hieronder vind je een omschrijving van wat elk onderdeel inhoudt:

Kennismaking (online) (max. 30 min)

Het is fijn om te weten met wie je in zee gaat. Daarom plan ik graag eerst een vrijblijvende kennismaking met je in. Dit doen we via Zoom. Ik zal tijdens deze kennismaking mezelf kort introduceren en daarna hoor ik graag waarom je mij benadert hebt. Naar aanleiding hiervan kan ik al vaak een indicatie geven wat voor advies het beste aansluit bij jullie wensen op interieurgebied. Mocht je na deze kennismaking niet verder met mij in zee gaan, dan is dit geen probleem. Voor jouw interieur is jouw gevoel het belangrijkste.
Mocht je een kennismakingsgesprek in willen plannen, dan mag je mij mailen, bellen of appen. 

Intake (ca. 1,5 uur)

Wanneer we besluiten dat we een goede match zijn en we samen dit leuke traject ingaan, kom ik graag bij jullie langs voor een intakegesprek. Tijdens de intake zullen we dieper ingaan op jullie behoeften en wensen op interieurgebied. Ook maak ik foto's van de desbetreffende ruimte(s) en meet ik al e.e.a. op. Naar aanleiding hiervan ontvang je van mij een de officiële offerte met een plan van aanpak.

Moodboard

Om zo goed mogelijk aan te sluiten op jouw smaak en stijl en je alvast een gevoel en idee mee te geven van mijn plannen, maak ik een moodboard waarin ik met beelden de stijl en sfeer van het interieur weergeef. 

Plattegrond en indeling

Door middel van een plattegrond maak ik  een 2x een indeling van de ruimte. Door basis ontwerpen naast elkaar te zien, krijg je een goed idee van de mogelijkheden en kun je makkelijker een keuze maken in wat het beste aansluit bij jullie situatie. Ook maak ik hier al een 3D impressie van, zodat alles nog meer visueel wordt. 

Tussentijdse bespreking (online en ca. 1,5 uur)

Tijdens de tussentijdse bespreking neem ik je helemaal mee in de twee ontwerpvoorstellen. Ik onderbouw mijn keuzes voor de gekozen indeling en kleuren. Na deze bespreking kan ik met de ontvangen feedback het plan compleet gaan maken!

 

Kleuren-, materialen- en lichtplan

Naar aanleiding van de tussentijdse bespreking maak ik het kleuren-, materialen- en lichtplan compleet.

Dit plan bestaat uit een keuze voor verschillende kleuren en materialen, zoals de verf of behang, vloer en wanden.  Doordat ik stalen meeneem van de geadviseerde materialen en kleuren, krijg je een goed beeld van de sfeer die hierdoor gecreëerd wordt. 

Je ontvangt van mij een mooi pakket met stalen. Handig voor de aanschaf van bijvoorbeeld andere meubels en accessoires! 

Het lichtplan bestaat uit basisverlichting en decoratieve verlichting. De basisverlichting is verlichting wat nodig is voor een goede verlichting van de ruimte of bepaalde functies (bijvoorbeeld eten bereiden, lezen, eten) en decoratieve verlichting  zijn bijvoorbeeld hanglampen, vloerlampen of  tafellampen. Uiteraard zal het advies van armaturen aansluiten bij de stijl van het interieur. 

 

Meubelplan

In het meubelplan wordt zichtbaar welke meubels ik adviseer en op welke plek in de ruimte ik deze adviseer.

3D impressie 

Om alles nog meer visueel te maken, werk ik  alles altijd in 3D uit. Zo loop je als het ware door je eigen huis en neem je alvast een kijkje in jouw nieuwe interieur! 

Shoppinglist

Door het maken van een productenlijst heb je een duidelijk overzicht van meubels en accessoires die je nodig hebt voor de inrichting van de woning, inclusief verkooppunten en prijzen. Je kunt ervoor kiezen alles zelf te bestellen of dit uit te besteden aan mij. Wanneer je dit aan mij uitbesteed, kun je mooie kortingen krijgen, waarmee je eigenlijk de investering van het interieuradvies (gedeeltelijk) terug verdient! 

Eindpresentatie aan Huis (ca. 2 uur)

Als het plan helemaal uitgewerkt is, kom ik aan huis om het plan door te nemen, stalen te overhandigen en het proces af te ronden. 

 

Uitvoering, eindstyling en begeleiding

Het plan werk ik in principe zo uit zodat je zelf aan de slag kunt. Uiteraard is het mogelijk dat ik help bij de styling of begeleiding van de aanschaf van de meubels. Vraag naar de voorwaarden. 

Benieuwd naar eerder door mij gemaakte ontwerpen? Klik hier voor mijn portfolio. 

bottom of page